Incepe scoala! Cum alegem mobila de birou pentru camera copilului?

Kudika
10 Septembrie 2010

Sosirea toamnei presupune nu numai sfarsitul zilelor calduroase de vara, ci si a celor de vacanta, fapt ce implica inceperea unui nou an scolar. Astfel, copilul tau va avea nevoie de un loc adecvat necesitatilor sale, unde sa isi poata desfasura in bune conditii activitatile.

In ceea ce priveste compartimentarea, este recomandabil ca cel mic sa sa aiba la indemana recuzita scolara, drept urmare, alege un birou prevazut cu sertare in care sa isi poata pastra cartile si caietele. Daca acestea nu sunt suficiente, ii poti alatura un corp jos sau cateva polite deasupra biroului. Intrucat suntem in era tehnologiei, nu numai adultii, ci si copiii depind de calculator, asadar ai in vedere ca biroul sa fie prevazut cu compartimente pentru monitor, tastura si unitatea PC. Pentru a-ti fi mai usor sa il muti, poti alege un birou cu rotile.

Nu in ultimul rand, acorda o mare atentie scaunului. Avand in vedere timpul petrecut la birou, este de preferat ca scaunul sa fie cat mai confortabil, pentru ca orele in care copilul tau invata sa fie cat mai placute si relaxante. Opteaza pentru un scaun ergonomic, ce permite reglarea inaltimii si a spatarului, cu un imprimeu pe gustul fiului sau fiicei tale.

Pentru a alege un birou functional, care sa ocupe putin spatiu, Elvila iti recomanda:
Foto 1: Birou CORNER 2 de la Elvila
Foto 2:
Birou copii STEFAN de la Elvila

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri