Biroul aferent locului de munca a devenit pentru foarte multe persoane locul in care isi petrec o mare parte din timp, tocmai din acest motiv, este imperios ca biroul sa fie o incapere amenajata dupa propriile nevoi si care sa asigure un mediu prielnic lucrului.

Pentru ca ziua de munca sa fie cat mai putin obositoare, este recomandabil ca mobilierul sa satisfaca nu numai exigentele privitoare la design, ci si pe cele legate de ergonomie. In aceasta privinta, scaunul este adus in prim plan si este necesar ca acesta sa fie cat mai confortabil, asadar optati pentru unul potrivit corpului dumneavoastra. Intrucat caracterul acestei incaperi este predominant public, este recomandabil ca biroul sa fie prevazut cu scaune si pentru persoanele cu care veti desfasura diferite activitati. Numarul scaunelor va fi ales in functie de spatiul disponibil si de numarul de persoane cu care interactionati.

In ceea ce priveste depozitarea, este nevoie de un sistem cat mai functional si practic, care sa stocheze toate materialele. Dulapurile inalte si etajerele sunt recomandabile intr-o asemenea incapere, intrucat au o capacitate mare de depozitare. Politele sunt utile pentru a aseza pe ele diferite dosare sau obiecte decorative, conferindu-i, totodata, biroului o nota personala.

Pentru o atmosfera placuta si destinsa, Elvila va propune sa optati pentru un mobilier in culori nature si nuante deschise sau chiar pentru combinatii mai indraznete, cu recomandarea de a avea grija ca paleta cromatica aleasa sa nu fie obositoare si sa nu incarce spatiul. Nu in ultimul rand, dupa ce v-ati asigurat ca biroul este corect luminat si corpurile de iluminat ofera cantitatea necesara de lumina, inveseliti incaperea prin intermediul tablourilor, florilor, vazelor decorative si a altor accesorii.

Pentru a avea un birou in tendinte, functional si confortabil, Elvila va recomanda:
Foto 1: Mobila de birou EXCLUSIV PLUS -PAL melaminatde la Elvila
Foto 2: Mobila de birou EXCLUSIV de la Elvila


  • Kudika

    Ce trebuie să faci pentru a-ți menține sănătatea zonei intime pe...

  • Kudika

    3 boostere pentru imunitate - Saună, băi termale și băi cu magneziu

  • Kudika

    Secom® continuă investițiile în rețeaua națională de retail

  • Kudika

    Care este tratamentul cel mai bun, pentru tenul gras și predispus...

  • Kudika

    De ce este importantă îndepărtarea corectă a extensiilor de gene la...

  • Kudika

    Ce produse sa cumperi la reduceri