Setari Cookie-uri

Decoruri tropicale

Stilul tropical incepe sa fie din ce in ce mai adoptat in ultimul timp, popularitatea sa crescand datorita caldurii sale si apropierii de natura. Partizanii acestui stil se bucura de o locuinta primitoare, linistitoare si, in acelasi timp, minimala, apeland la motive decorative ce fac trimitere la peisajele caracteristice junglelor.

Motivele decorative intalnite sunt de natura tropicala: pernele, pledurile, carpetele si obiectele decorative redau modele florale, frunze stilizate, diverse animale salbatice sau animal print-uri. In ceea ce priveste accesoriile, alegeti masti si statuete, vase inalte din teracota, in care puteti aseza nuiele, boluri si cosulete impletite si tablouri cu motive tribale. Iluminatul este foarte important si trebuie sa redea o atmosfera intima; abajururile corpurilor de iluminat sunt realizate din hartie sau zambila de apa.

Stilul tropical se caracterizeaza prin confort si prospetime. Acesta mizeaza pe elemente naturale, combinand animal print-uri cu prospetimea plantelor si detalii din nuiele impletite. Rezultatul va fi o ambianta aerisita si relaxanta, aducand natura in interiorul locuintei dumneavoastra.

Citește și:

Living tropical Elvila

Fotoliu Paris - 760 lei

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.