Setari Cookie-uri

De ce aparate electrocasnice avem nevoie in bucatarie?

Intr-un secol exclusiv al tehnologiei, in care noi gadget-uri apar in fiecare zi, in mod constient sau nu, in mod voit sau involuntar, am ajuns sa depindem de aparatele electrocasnice. Acestea sunt menite sa ne usureze munca de zi cu zi, iar marea varietate disponibila pe piata poate satisface nevoile fiecaruia dintre noi.

Totodata, cuptorul cu microunde este preferat de foarte multa lume, in special de persoanele care se afla intr-o continua graba. Usor de utilizat si la indemana oricui, acesta se intretine usor, curatandu-se cu detergent de vase, si poate fi pozitionat intr-un dulap de tip soldat sau pe perete, suspendat pe un suport special. In Romania, masina de spalat vase nu este la fel de populara ca in strainatate, insa va va feri de o activitate neplacuta, precum spalatul vaselor. Un alt avantaj al acesteia este faptul ca, in restul timpului, poate fi folosita pentru depozitarea vaselor.
Partizanii cafelei isi vor procura, cu siguranta, o cafetiera sau un espressor. Fierbatorul de apa va va permite sa obtineti ceaiul preferat intr-un timp foarte scurt si fara a depune mult efort. Robotul de bucatarie este un ajutor de nadejde, scapandu-va de operatiuni precum felierea, tocarea, stoarcerea, iar blenderul va va fi de folos la realizarea sucurilor, sosurilor sau shake-urilor. Munca istovitoare depusa in urma amestecarii cu telul este inlocuita de mixer, care poate fi depozitat cu usurinta intr-unul din rafturi. Inainte de a pleca la gradinita sau la scoala, cei mici isi pot pregati o gustare cu ajutorul prajitorului de paine si a sandwich-maker-ului. Specialistii recomanda asezarea acestora cu mare atentie, intrucat se pot rasturna, si verificarea lor dupa oprire. Alte articole pe care le puteti utiliza in bucatarie sunt aparatul de preparat paine, gratarul electric sau friteusa.
Indiferent de produsele achizitionate, este foarte important ca acestea sa provina de la companii cu renume, cunoscute pentru calitatea oferita, care sa va usureze munca.
Foto 1 si 2: De Dietrich
Foto 3 si 4:
Cuisinart
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.