Setari Cookie-uri

Stilul Pop Art: amenajari tonice si indraznete

Pop art-ul propune un decor unic, original, dinamic si personal. O astfel de amenajare surprinde prin alaturarea elementelor si texturilor si presupune forme geometrice si alternarea acestora. Decorul este unul psihedelic, in care culorile vii, aprinse, se regasesc in obiectele de mobilier, cele decorative, pereti sau chiar pardoseala.

In ceea ce priveste mobilierul, forma primeaza in fata functionalitatii, rezultand forme cat mai ludice, decupate. Acestea sunt stralucitoare, metalice, masutele au forma de cuburi sau globuri, scaunele sunt realizate din material plastic, in vreme ce canapelele au un aspect minimal, dar viu colorat. Asezati pe acestea din urma perne decorative de dimensiuni si culori diferite, decorate cu strasuri si paiete. Amplasati cat mai multe veioze, cu lumini colorate, iar lampile de tavan pot fi de tipul disco-ball, metalice, bule transparente sau realizate din plastic ori sticla mozaicata.
Atmosfera pop art este redata cel mai bine prin intermediul tablourilor si al colajelor tridimensionale. Realizati un tablou, multiplicand fotografia preferata in culori diferite, asemenea binecunoscutului tablou cu portretul lui Marilyn Monroe. Pe pereti, amplasati mai multe ceasuri in culori diferite, in numar par, iar incaperile decorati-le cu sculpturi din bronz, sticle si scrumiere colorate, figurine si platouri.
Acest stil este unul tonic si este potrivit persoanelor creative, energice, care isi doresc o locuinta originala si impozanta, ce surprinde prin fiecare element al sau.
Imagini: Digetex
Un articol de Ana Marin
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.