Setari Cookie-uri

Dormitorul romantic

Atunci cand vine vorba de romantism, dormitorul joaca un rol important, iar modul in care acesta este amenajat contribuie la starea psihologica a vietii de cuplu. Principiile care stau la baza crearii unui dormitor romantic sunt atmosfera intima si confortul sporit. Acest dormitor este unul aparte, atent studiat, corect accesorizat, care insufla un aer primitor si care va face sa va simtiti in largul dumneavoastra.

Texturile utilizate sunt moi, cu detalii luxoase. Materialele sunt naturale, perdelele sunt vaporoase si diafane, iar alaturate unor draperii cu model floral, din tesaturi moi, vor completa atmosfera intima. Folositi un covor pufos, gros, pentru acentuarea senzatiei de confort, si amplasati cat mai multe perne, de dimensiuni diferite, pe care noaptea le puteti depozita intr-un cufar, ce va fi pozitionat la capatul patului.
Iluminarea ocupa un loc foarte important in amenajarea dormitorului. Se face apel la iluminatul decorativ, local, atat pentru jocul de lumini, cat si pentru focalizarea anumitor elemente. Lampadarul poate fi realizat din hartie, pentru a oferi o lumina difuza, sau unele cu franjuri ori margele. Veiozele vor avea abajururile mari, cu motive florale, iar lumanari de marimi diferite vor fi amplasate pe suprafata intregii camere.
In ceea ce priveste accesorizarea dormitorului, pe un perete puteti realiza un aranjament din mai multe rame fotografice, jongland cu dimensiunile acestora. Folositi vase decorative, cosuri si cutii impletite si statuete din fier forjat. Nu in ultimul rand, intr-o astfel de incapere romantica, toate simturile trebuie sa va fie stimulate, drept urmare, muzica este importanta, iar dormitorul va fi inmiresmat cu ajutorul betisoarelor si a lumanarilor parfumate, potpourri-urilor si al florilor naturale.

Dormitor 1: Dormitor Coffee, 6445 lei

Dormitor 2: Dormitor Karen, 2796 lei


Kudika
15 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.