Setari Cookie-uri

(P)Ce noutati aduce Elvila, unul dintre liderii pietei romanesti de mobilier

Printre cele mai importante noutati aduse de Elvila in aceasta toamna se numara: lansarea noii brosuri "Colectia de toamna - iarna pentru orice casa" si lansarea noului site, www.elvila.ro.

Cu un design nou, usor de utilizat si de gasit informatiile dorite, conceput sub forma unui magazin online, noua versiune a site-ului www.elvila.ro, s-a lansat pe data de 03 septembrie 2009.
Mai mult, versiunea in limba engleza a site-ului Elvila este in pregatire si va fi lansata in curand, iar pentru a va putea exprima sugestiile si opiniile legate de diferite aspecte ale activitatii companiei sau legate de mobilierul comercializat, va vom pune la dispozitie blogul Elvila.

S.C. ELVILA SA, companie romaneasca fondata inca din 1990 de catre Viorel Catarama, este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania. In prezent, in reteaua Elvila exista un numar de 51 de magazine in toata tara, din care 22 magazine proprii, 29 magazine in sistem de franciza si 3 fabrici proprii pentru productie mobilier: Relaxa- Mizil, Carpatina-Babeni, Elmoberom-Beius.


Kudika
16 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.