Setari Cookie-uri

Idei pentru amenajarea unei garsoniere foarte mici

Foarte multe persoane se confrunta cu problema spatiilor mici. Este foarte greu sa amenajezi o garsoniera in asa fel incat sa satisfaca cu succes mai multe necesitati. Am selectat pentru voi cateva idei utile pentru amenajarea unor locuinte cu suprafete extrem de reduse, oferite de membrii Comunitatii in cadrul Forumului.

Cum sa fac ca sa fie ok? Alte idei de cum as putea face spatiu in camera? Sa fie si un dormitor, si un living. Caut niste poze cu mobilier mic. Am cautat peste tot dar gasesc numai mobila imensa, nicidecum ce mi-ar place mie. Sunt deschisa catre orice stil. Va multumesc mult si astept pareri.”
Pentru aceasta problema, condo000757 ofera cateva sfaturi. “Mi-ai dat de lucru. Mobilier micut am vazut la magazinele mari de mobila si in general sunt la promotie. Asadar, iesi in avantaj. Din ce am mai citit eu ar fi indicat sa folosesti culori deschise. Culorile tari le poti utiliza la obiecte micute si decorative. Spatiul bucatariei il poti delimita foarte usor printr-o alta culoare sau o alta nuanta de var. Eu as renunta la sifonier in favoarea unor chestii micute (partea de jos a unei mobile cu rafturi etajate), care sunt de 40 cm inalte si 60-70 cm lungime. Eu am alb in camera si pare imensa. Dar daca nu pui obiecte colorate, pare ca la spital. Macar aplica sa fie colorata sau pernele. Sfat important: incearca sa nu pui patul pe directia usii pentru ca nu este bine, se creeaza o energie negativa. Nu ai spus nimic despre perdea. Daca o folosesti, incearca sa fie putin mai jos de geam deoarece creeaza imaginea de spatialitate. Mult succes! La urma urmei, va fi alegerea ta.”
In final, freshmint revine cu ceea ce isi propune sa faca: “Multumesc pentru sfaturi! O doamna minunata de pe site mi-a dat niste idei foarte utile si am sa tin cont de ele. In loc de scaune o sa folosesc niste tabureti cu depozitare. In partea de sus, in nisa, o sa fac un dulapior cu umerase, pe care am sa il maschez cu o draperie scurta sau poate o sa pun un tablou cu balamale. Asa nu va sti nimeni ce se ascunde acolo. Am sa pastrez un corp mai inalt (caruia o sa ii pun totusi o usa asa cum mi-a recomandat) pentru restul hainelor. Masa o sa fie un fel de cufar - sa mai am loc pentru depozitare si o sa renunt la canapeaua extensibila de 3 locuri pentru una cu 2 locuri si mai simpla. Peretii o sa ii vopsesc in crem si o sa iau o blanita in loc de covor sau un covor maroniu. Va multumesc foarte mult pentru idei!”
Daca esti curios sa afli si alte sfaturi pentru amenajarea unei garsoniere foarte mici sau ai ceva de adaugat, te invitam sa participi la aceasta discutie deschisa in cadrul Forumului Condo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.