Idei pentru amenajarea unui living mic

Idei pentru amenajarea unui living mic
Kudika
10 Aprilie 2009

Living-ul este un spatiu deosebit de important, asadar cu siguranta iti doresti sa fie amenajat intr-un mod deosebit. Dar ce te faci daca suprafata incaperii este foarte mica? Din fericire exista o serie de idei ingenioase chiar si pentru spatiile restranse.

Atunci cand vine vorba de mobilarea incaperii alege piese de dimensiuni mici sau medii. Un spatiu mic nu va fi nicidecum potrivit pentru o biblioteca masiva sau pentru un coltar. Incearca in schimb sa realizezi pe un perete o combinatie ingenioasa de rafturi si achizitioneaza o canapea cu un design aerisit, cu linii simple si joase. Astfel de piese de mobilier vor oferi cu siguranta imaginea unui spatiu deschis si mai generos.
Pentru a evita monotonia poti include si cateva elemente de dimensiuni mai mari, dar limiteaza-te la accesorii. Astfel, o oglinda sau o pictura de mari dimensiuni va oferi cu siguranta personalitate incaperii.
Chiar daca living-ul tau nu este foarte generos in ceea ce priveste dimensiunile, acest lucru nu inseamna ca nu te poti bucura de un decor de exceptie. Nu este nevoie decat de putina imaginatie si adaptare. Atunci cand amenajezi acest sector al locuintei, porneste de la aceste cateva idei pentru a avea succes.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri