Setari Cookie-uri

Decor in alb si negru

Atunci cand vine vorba de amenajarea interiorului exista nenumarate tendinte cromatice, iar una dintre cele mai cautate este combinatia dintre alb si negru.

Atunci cand vine vorba de amenajarea interiorului exista nenumarate tendinte cromatice, iar una dintre cele mai cautate este combinatia dintre alb si negru. Fiind una dintre tendintele majore ale anului 2008, aceasta combinatie cromatica este de fapt mult mai veche si va fi preferata multor persoane si de acum incolo.
Cautand subiecte interesante pe Forum am descoperit o discutie foarte interesanta legata de aceasta tendinta, deschisa de catre marimica: "Ce ziceti de combinatia dintre alb si negru pentru amenajarile interioare? Mie mi se pare superba mai ales daca e inclus si un accent de rosu. Am vazut noua colectie de la Elvila si e conceputa dupa aceasta combinatie. O schimbare de stil pentru ei, dar extrem de reusita. :) Din pacate livingul meu deja e amenajat avand la baza aceasta combinatie si nu mai pot sa cumpar noi piese de mobilier. Daca nu le-as fi avut in mod sigur as fi tras o fuga pana la ei. Astept si parerile voastre."

Citește și:

"Si mie imi place la nebunie alb/negru sub diverse forme si modele", declara andradeedee. "Ma gandesc ca asa imi voi decora livingul cand ma voi muta, cu accente de culoare puternica pe draperii, pernutele de canapea, eventual o vaza sau alt obiect de decor."
Un alt fan al acestei combinatii este laura_feelings: " Imi place la nebunie combinatia alb-negru. Imi doresc si acum un covor cu imprimeu animal alb-negru insa nu s-ar potrivit nicaieri in casa si nu am avut curajul sa aleg acasta combinatie cand ne-am mutat in noul apartament pentru ca stiam ca vom avea un copil si mi-a fost teama ca nu e prea suferitoare."

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.