Setari Cookie-uri

Cum redecoram ieftin casa?

Te-ai saturat de imaginea invechita a casei tale? Decorul nu-ti ofera niciun interes, insa situatia financiara nu-ti permite sa ai in vedere o reamenajare completa? Vestea buna e ca nu ai nevoie de sume foarte importante de bani pentru a obtine un ambient proaspat in casa ta. Cateva mici schimbari necostisitoare vor face minuni.

Te-ai saturat de imaginea invechita a casei tale? Culorile peretilor nu mai sunt pe placul tau? Decorul nu-ti ofera niciun interes, insa situatia financiara nu-ti permite sa ai in vedere o reamenajare completa? Vestea buna e ca nu ai nevoie de sume foarte importante de bani pentru a obtine un ambient proaspat in casa ta. Cateva mici schimbari necostisitoare vor face minuni.
Iata cateva idei pentru a-ti redecora ieftin locuinta!
Modifica sistemul de iluminare
Tipul si amplasamentul surselor de lumina pot modifica considerabil imaginea unei incaperi si pot oferi diferite stari de spirit. Majoritatea dintre noi pastreaza sursele de lumina cu care a fost prevazuta casa in momentul cumpararii sau inchirierii, iar acestea nu constituie mereu cele mai reusite alegeri.
Corpurile de iluminat pentru tavan - cele mai frecvente - sunt de nelipsit pentru o iluminare puternica, insa acestea nu sunt suficiente pentru asigurarea unei stari de relaxare. Plaseaza strategic unele veioze si lampadare in intreaga incapere. Sursele de lumina laterala ofera un ambient mai primitor decat cele pentru tavan. Pentru a putea realiza acest lucru, pe piata de profil se gasesc o serie de corpuri de iluminat in forme extrem de interesante la preturi accesibile.
Profita de culori
Zugravirea peretilor este o metoda extrem de usoara pentru un nou look in casa, chiar daca nu iti schimbi piesele de mobilier. Poti opta pentru culori puternice in vederea realizarii unei imagini contemporane, sau pentru tonuri neutre, ce vor fi la moda mai mult timp. Indiferent de culoarea aleasa, zugravirea ofera o nota de prospetime oricarui interior.
Mai mult decat atat poti opta pentru tapet. Acesta nu trebuie aplicat pe fiecare perete, unul singur fiind de ajuns pentru un efect de maxim rafinament.
Daca nu vei opta pentru tapet exista o alta metoda pentru insufletirea peretilor, si anume cea a unui sticker de perete. Acestea sunt disponibile intr-o serie de modele, de la cele clasice, la unele retro sau cu o nota contemporana, iar pentru camera copilului reprezinta solutii foarte ingenioase in vederea unui decor jucaus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.