Setari Cookie-uri

Intrebari ce asteapta raspunsuri pe Lumea e mica

Am descoperit pe Forumul Lumeaemica o serie de intrebari care inca isi asteapta raspunsurile. Daca te pricepi la un anumit subiect sau daca te-ai confruntat cu probleme asemanatoare cu cele de mai jos, te invitam sa oferi raspunsurile potrivite.

Florile de apartament
"Cum se ingrijesc florile de apartament?"
Legat de gazon
"Va cer sfatul in legatura cu o oarecare problema. Vreau sa pun gazon in gradina. Exista vreo diferenta intre tipurile de seminte existente pe piata? Are rost sa cumpar din cele ieftine? Sau doar ma voi pacali cu ele in sensul ca nu o sa iasa prea multe fire de iarba? Si cand este cel mai indicat sa seman semintele? Si mai apoi cum se intretine gazonul? Am vazut pe la vecini ca si-au pus si ei, dar cu timpul le-au aparut tot felul de balarii printre firele de iarba. Nu se vad cand e tuns gazonul dar cand creste arata urat. Asadar, daca e printre voi cineva cu experienta in acest domeniu il rog sa-mi ofere si mie cateva sfaturi. Va multumesc."
In situatia in care si tu te confrunti cu o problema ce tine de domeniul amenajarilor interioare, arhitecturii sau constructiilor, te asteptam cu noi subiecte pe Forumul Lumeaemica, loc in care raspunsurile nu intarzie sa apara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.