Sfaturi simple pentru o bucatarie mica

Nu ai nevoie de o bucatarie de dimensiuni generoase pentru a te bucura de ea. Inspira-te din urmatoarele idei pentru a transforma bucataria ta mica, in cea perfecta.

Nu ai nevoie de o bucatarie de dimensiuni generoase pentru a te bucura de ea. Inspira-te din urmatoarele idei pentru a transforma bucataria ta mica, in cea perfecta.
Daca bucataria ta este mica, ti-ai dat seama deja ca timpul rezervat gatitului este acelasi cu cel in care te impiedici de diverse lucruri. Gatitul poate sa devina foarte usor o experienta frustranta. Ca alternativa la daramarea unui perete si extinderea incaperii, exista o serie de trucuri simple prin care poti profita la maximum de spatiul bucatariei tale mici.
Analizeaza spatiul de care dispui
Analizeaza indeaproape spatiul bucatariei tale de dimensiuni restranse. Toate obiectele sunt plasate in locurile potrivite? Ti s-a intamplat ca atunci cand gatesti sa te chinui sa ajungi la instrumentele de care ai nevoie? Probabil ca poti rearanja ceea ce ai in dulapioare si sertare intr-un mod mai practic. Muta farfuriile, vasele de gatit mai aproape de locul in care sunt folosite cel mai des. Obiectele pe care nu le folosesti frecvent indeparteaza-le din bucatarie si depoziteaza-le intr-un dulapior, pe balcon de exemplu.
Blatul de bucatarie sa fie curat!
Nimic nu poate face o bucatarie mica sa para si mai mica decat un blat de bucatarie acoperit cu prajitoare de paine, cuptoare cu microunde si o serie de accesorii. O regula ce nu trebuie trecuta cu vederea, suna in felul urmator: Daca nu folosesti un obiect in fiecare zi, indeparteaza-l. Chiar daca il folosesti in fiecare zi, dar poate fi utilizat cu usurinta de pe un raft, atunci muta-l pe un raft.
De asemenea, nu ai nevoie de decoratiuni in bucatarie. Ai nevoie de spatiu pentru gatit. Pastreaza blatul de bucatarie cat se poate de curat. Nu ai nevoie sa expui suporturi decorative pentru tacamuri doar pentru ca iti plac. Bucataria ta este mica, asadar acestea stau cel mai bine intr-un sertar. Nici cutiutele in care pastrezi tot felul de arome si condimente nu sunt indicate. Cel mai bine e sa le pastrezi in dulapioare. Nu uita de faptul ca o bucatarie aerisita, cu blatul eliberat de toate lucrurile inutile, pare mai mare.

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri