Setari Cookie-uri

De evitat, in dormitor

In acest articol vom discuta despre cum nu ar trebui sa ne amenajam cuibusorul nostru de relaxare si pasiune. Cateva reguli simple ne vor ajuta foarte mult sa obtinem acel climat care ne face sa nu mai vrem sa plecam din camaruta noastra.

4. Rigipsul, bata-l vina! Intr-adevar, este foarte la moda sa sculptam spatiul interior dupa bunul plac, DAR trebuie sa fim atenti la faptul ca in blocuri camerele sunt foarte joase, asa ca printr-o scafa exagerata, in loc sa elevam spatiul, o sa il turtim in asa fel incat sa para ca pica pe noi. Cuvantul de baza este moderatia.
5. Mama si tata. Da, cu totii ii iubim dar asta nu inseamna sa ii ingramadim peste mormanul de alte lucruri din adormitor. Tehnica KIS (Keep It Simple) este cea mai buna in orice situatie. Daca iti plac maimutoii sau obiectele decorative, nu exagera. Pastreaza unul sau doi , preferati, intr-un loc cheie si efectul va fi mult mai puternic. Pe ceilalti poti sa ii bagi in dulap. La fel trebuie gandite si obiectelele decorative.
6. Cosmetice peste tot. Daca dormitorul tau este destul de mare pentru a-ti amenaja un spatiu pentru machiaj, go ahead. Te va face sa te simt o adevarata doamna. Daca nu, nu tine peste tot, la vedere gramezi de cosmetice, doar nu vrei sa iti dai in vileag secretele frumusetii.
7. Nu evitati specialistii. Este adevarat ca ar costa un pic mai mult, dar atunci cand angajezi un decorator, esti sigur ca totul merge bine si te vei simti perfect in noul tau locsor. Nu-ti fie frica sa intrebi, sa te sfatuiesti cu un decorator si sa lucrati impreuna pentru a gasi cea mai buna cale de a iti aduce dormitorul viselor in realitate. Un sfatuitor mai ieftin sunt revistele de profil, dar nu uita ca ceea ce vezi acolo are deobicei o arie dubla fata de un apartament obisnuit in bloc
Citește și:

Un articol de Ana Muntean
Sursa: Kudika.ro
Citeste si alte articole pe Kudika.ro. Noi iti recomandam:
Michelle Obama, o prima doamna de culoare la Casa Alba
Bijuterii cu personalitate
Secretele unei gheise

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.