Setari Cookie-uri

Echilibrul in amenajarile interioare

Amenajarea unei locuinte presupune gasirea unui echilibru confortabil intre diferitele elemente ce se gasesc in spatiul respectiv.

Va trebui sa incerci sa gasesti metode prin care sa creezi contraste si sa eviti incarcarea spatiului in acelasi timp. Poti avea in vedere folosirea unor mici accente in cadrul incaperii, in asa fel incat o imagine generala neutra va domoli efectul creat de culorile stridente din colturile camerei.
Ca alternativa, poti utiliza un singur contrast indraznet, precum o perna decorativa de un galben stralucitor, sau draperii dintr-un material bogat de culoare rosie, cu scopul de a obtine un punct focal ce va oferi camerei personalitate.
Ritmul
Ritmul inseamna arta de a crea o tema de ansamblu intr-un spatiu dat. Tema nu trebuie sa fie neaparat una clara, precum animal print-ul, evolutia tehnologica sau un element geografic. Poate fi o culoare interesanta, sau o serie de contraste, chiar si o serie de tipare ce pornesc de la un element comun. Atunci cand vei reusi sa creezi ritm intr-o camera vei reusi sa intregesti spatiul, oferind o viziune artistica continua.
Acestea sunt doar cateva considerente pe care le au in vedere designerii atunci cand isi propun crearea unui interior frumos si confortabil. Cu toate ca amenajarea unui interior este un proces mai complicat, aceste concepte te vor ajuta totusi sa ai un punct de plecare pentru decorarea casei intr-un mod placut si rafinat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.