Setari Cookie-uri

Amenajari in spiritul toamnei

Esti pregatit sa aduci caldura in casa ta? Iti oferim cateva idei de amenajare ce te vor ajuta sa oferi casei tale un ambient in spiritul toamnei.

Esti pregatit sa aduci caldura in casa ta? Iti oferim cateva idei de amenajare ce te vor ajuta sa oferi casei tale un decor in ambient toamnei.
In timpul verii, instinctul natural este sa iluminam totul - culori deschise, un spatiu interior cu multe suprafete albe si, in general, un ambient aerisit in care domina prospetimea. Insa, toamna, lucrurile se schimba. Acest anotimp este despre crearea unui spatiu calduros, despre elemente naturale si despre introducerea mai multor straturi in vederea asigurarii confortului.
Este adevarat faptul ca tonurile calde si bogate simbolizeaza acest anotimp, insa orice gama cromatica poate fi transformata pentru obtinerea unui interior specific toamnei. Toamna in casa ta presupune texturi si materiale bogate. In aceasta perioada a anului, tesaturile trebuie sa fie luxuriante (ia in considerare catifeaua), raiate si moi.
Cum aduci toamna in diferitele incaperi ale casei tale?
In living
Adauga covorase, insa nu uita ca nimic nu arata mai rau decat un covoras care e prea mic pentru o camera, deoarece spatiul va parea aglomerat.
Obiectele nu trebuie sa fie pretioase pentru a fi speciale. Taie cateva crengi si pune-le intr-un vas de ceramica alaturi de frunze uscate si conuri de brad. Aceasta este o metoda foarte ieftina prin care vei putea realiza o decoratiune minunata.
Adauga o cuvertura moale si calduroasa pe canapea si schimba pernele decorative (incearca unele din plus, lana, catifea sau alte materiale bogate).
Pune mare accent pe draperii. Cu cat sunt mai bogate cu atat vor face spatiul mai calduros si primitor.
Plaseaza cateva panouri de sticla rosie in spatele politelor pentru realizarea unei imagini originale.
In dining
Daca sufrageria ta este prevazuta cu multe suprafete de lemn masiv incearca sa domolesti imaginea prin invelirea spatarelor scaunelor cu materiale textile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.