Setari Cookie-uri

Sic si ieftin

Nu conteaza ce suma investesti in amenajarea interiorului, important e sa cheltui banii intr-un mod inteligent. Imaginatia este aliatul cel mai de pret atunci cand vine vorba de decorarea casei. Inspira-te din urmatoarele idei pentru a putea profita cat mai mult de bugetul de care dispui.

Nu ai nevoie de materiale scumpe pentru crearea unei imagini sofisticate. Utilizarea materialelor ieftine intr-un mod reusit presupune cantitati ridicate. In loc de o singura fata de masa, incearca sa folosesti trei, de dimensiuni diferite. Stratificarea ofera lux.
Repetitia creeaza continuitate. Foloseste acelasi material atat pentru draperii cat si pentru pernele decorative.
Dimensiunile conteaza
Abundenta e ceea ce cauti? Poti sa umpli o camera cu mobilier si accesorii, aceasta fiind varianta scumpa sau poti achizitiona piese mai putine dar mai mari si mai elaborate.
Realizeaza un punct focal deosebit si nu va trebui sa pui mare accent pe elementele inconjuratoare. Incearca o oglinda de dimensiuni mari in schimbul unui numar ridicat de oglinzi mici. Achizitioneaza un dulap generos pe care il poti folosi in fiecare zi, in schimbul mai multor masute ce nu vor fi observate niciodata. Sase perne decorative nu vor avea acelasi efect asupra canapelei precum doua de dimensiuni mari, acestea reusind sa schimbe in mod spectaculos infatisarea si personalitatea canapelei.
Informeaza-te
Cateodata, cunoasterea este cea mai buna investitie. Cateva ore de consultanta cu un designer profesionist te pot ajuta sa iei deciziile cele mai bune referitoare la modul in care iti vei cheltui banii si chiar daca acea consultanta te costa, vei putea evita greseli foarte costisitoare cu care va trebui sa traiesti multa vreme.
Cauta idei gratuite. Acorda atentie gamei cromatice si materialelor prezente in casele prietenilor sau chiar in restaurantele in care iei masa.
Exploreaza, experimenteaza, si indrazneste sa fii diferit, iar locuinta ta se va schimba indata, in sens pozitiv, expunand bunul gust, umor si o stare de bine.
Dincolo de pereti
Vopseaua poate fi utilizata atat pentru mobilier cat si pentru pereti. Vei putea oferi mobilierului tau o noua imagine, nefiind nevoie sa investesti in piese noi. O masuta de toaleta veche, vopsita intr-un alb stralucitor va produce o imagine extrem de rafinata. Poti avea in vedere chiar si achizitionarea unor scaune sau dulapioare second-hand pe care le vei putea vopsi in aceeasi culoare placuta.
Fii atent la toate lucrurile din jurul tau, cauta inspiratia in orice loc, lasa-ti imaginatia sa-si spuna cuvantul si analizeaza bine toate detaliile procesului de amenajare. Nu actiona pe baza impulsurilor, fii cumpatat, dar in acelasi timp nu uita ca spatiul in care locuiesti trebuie sa-ti reflecte personalitatea.
Mult succes!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.