Setari Cookie-uri

Decoreaza cu plante

Plantele de interior pot fi folosite cu usurinta in decorarea casei.

Plante potrivite pentru stilul tau
Cauta plante ce se potrivesc cu stilul de amenajare al casei tale.
Bonsaii, Orhideele albe sau Caladium ofera interiorului mister si un aer exotic.
Daca locuinta ta este amenajata in stil mediteranean, poti avea in vedere plante precum bambusul sau Dizygotheca Elegantissima (Aralia), care ofera un decor deosebit prin intermediul frunzelor lucioase, colorate in verde inchis, cu nuanta aramie.
O alta planta ce se potriveste minunat cu stilul mediteranean este Yucca.
Un dormitor romantic sau in stil victorian va fi infrumusetat cu siguranta prin intermediul plantelor Fatsia japonica (Aralia japoneza), Levantica sau Tolmiea Menziesii. Trandafirii pitici sunt disponibili intr-o varietate de culori si vor oferi o nota de romantism spatiului de refugiu al dormitorului tau.
Decoreaza in functie de anotimp
Cu toate ca exista o mare varietate de plante ce sunt disponibile de-a lungul intregului an, folosirea unei plante de sezon cu rol de decoratiune festiva poate fi un accent deosebit de interesant.
Plantele de primavara precum, Crocus (Stanjenel), Amaryllis, Lalelele sau Narcisele pot aduce prospetimea primaverii in spatiul interior.
Plantele de la inceputul verii, precum Gloxinia sunt disponibile in foarte multe culori iar frumusetea lor se datoreaza elasticitatii liniilor, delicatetii petiolului lung si bogatiei de culori ale florilor. Acestea pot oferi rafinament unei sufragerii amenajate foarte simplu.
Daca vei realiza o grupare alcatuita din Poinsettia sau Craciunita si cateva lumanari, vei obtine un decor festiv, in spiritul sarbatorilor de iarna.
Alege plantele care iti plac si dispune-le in asa fel incat sa realizezi un decor spectaculos.
Succes!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.