Setari Cookie-uri

Cum amenajam locuintele mici?

Decorarea unor locuinte mici este o provocare, mai ales atunci cand dispui de foarte multe lucruri. Pentru o amenajare reusita in astfel de spatii inspira-te din cele cateva idei pe care ti le oferim in acest articol.

Orice apartament, indiferent ca e mare sau mic, poate fi infrumusetat prin includerea unor decoratiuni de perete din fier forjat, deoarece acestea ofera o nota de rafinament si stil oricarei incaperi, mai ales daca luam in considerare faptul ca majoritatii chiriasilor proprietarii nu le permit sa zugraveasca sau sa tapeteze peretii. Mai mult decat atat, decoratiunile de perete din fier forjat pot fi utilizate intr-o serie de moduri ingenioase.
Daca ai posibilitatea sa zugravesti peretii, pentru sfaturi legate de cromatica ideala intr-o locuinta modesta, citeste articolul Amenajarea camerelor mici!
Lumina
Daca micul tau apartament este prevazut cu ferestre mari, foloseste-le in avantajul tau! Permite patrunderea unei cantitati cat mai ridicate de lumina naturala, prin perdele vaporoase, deschise la culoare. In situatia in care ferestrele sunt mici, include cat mai multe surse de lumina artificiala, iar in privinta corpurilor de iluminat poti alege design-uri interesante pentru un decor special.

Chiar daca amenajarea unei locuinte modeste este destul de dificila, prin curaj si putina imaginatie vei putea realiza un ambient cat se poate de reusit.
Succes!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.