Setari Cookie-uri

Albul in amenajarile interioare

Albul poate fi folosit in mai multe situatii atunci cand vine vorba de amenajarea locuintei.

Daca pana nu demult, culorile vii erau frecvent utilizate in amenajarile interioare, albul a cunoscut in ultima perioada o puternica revenire.
Exista o serie de metode prin care poti include albul in locuinta ta, pentru a obtine un rezultat elegant, interesant si in conformitate cu ultimele tendinte, depasind banalii pereti albi ai trecutului.
Pereti albi
Pentru zugravirea peretilor, se recomanda ca albul sa fie folosit in diferite nuante. Un alb albastrui reuseste sa ofere o imagine sterila in timp ce un alb galbui asigura un interior mai calduros si mai primitor. Albul cu o tenta gri ofera un aspect modern ce se va potrivi foarte bine cu accesorii de un alb stralucitor.
Odata ce ai zugravit peretii este timpul sa alegi piesele de mobilier si obiectele de decor. Chiar daca incaperea este alba, acest lucru nu inseamna ca nu mai poti adauga si alte elemente albe. Singurul lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere este faptul ca va trebui sa adaugi si obiecte de alte culori cu scopul de a evita monotonia. Obiectele albe pe un fond alb pot oferi in anumite situatii imagini extrem de elegante. Afla cateva trucuri pentru alegerea elementelor ce compun un decor ideal construit in jurul albului.
Mobilier alb
Albul nu este intotdeauna cea mai potrivta alegere pentru piesele de mobilier, mai ales in situatia persoanelor cu copii mici sau animale de companie. Insa, daca stilul tau de viata iti permite, o canapea alba va oferi cu siguranta eleganta si stil locuintei tale. Exista si alte piese de mobilier ce arata foarte bine atunci cand sunt vopsite in alb, o masuta de cafea sau o comoda TV fiind cele mai potrivite alegeri.
Accesorii albe

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.