Setari Cookie-uri

10 sfaturi pentru un dormitor romantic

Dormitorul romantic ... un dormitor deosebit, in care se regasesc in perfecta armonie culorile, piesele de mobilier, obiectele decorative, tesaturile.

5. Un dormitor nu poate fi cu adevarat romantic fara prezenta unei multitudini de perne. Achizitioneaza cat mai multe perne de dimensiuni, forme, texturi si imprimeuri diferite.
6. Iluminarea potrivita pentru un dormitor romantic consta in lumini slabe, usor stralucitoare ce te vor ajuta sa creezi un stadiu intermediar intre lumina puternica din timpul zilei si intuneric, oferind starea de relaxare pe care o cauti. Iluminatul decorativ, local este utilizat foarte mult in dormitorul romantic. Veiozele si lampadarele decorative, cu abajur realizat din material textil se potrivesc foarte bine in astfel de amenajari. Pentru o imagine cat mai romantica prezenta lumanarilor parfumate este hotaratoare.
7. Un covoras gros contribuie cu siguranta efectului de confort, creand un spatiu care ti se va parea ca te strange in brate. Pentru o nota de dramatism plaseaza acest covor pe diagonala, cu unul dintre colturi prins sub un picior al patului.
8. Ofera personalitate dormitorului prin suspendarea unor imagini care te inspira, in rame neobisnuite, prin plasarea unor vaze cu flori proaspete la mariginea patului sau prin expunerea unor obiecte decorative ce iti reflecta personalitatea si starile sufletesti.
9. Sunetele si parfumurile constituie elementele supreme pentru un spatiu romantic. Pastreaza CD-urile cu muzica relaxanta preferata la indemana. De asemenea uleiurile si lumanarile parfumate iti vor trezi cu siguranta simturile si te vor conduce catre o stare de relaxare totala.
10. Culorile linistitoare si texturile interesante sunt elementele ce ofera unei incaperi viata si personalitate. Asadar, nu uita sa experimentezi liber.
Succes!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.