Setari Cookie-uri

Accesorii si decoratiuni Zen

Obiectele decorative sunt elementele ce desavarsesc orice stil de amenajare interioara.

Pernele decorative ofera o nota delicata incaperii tale. Acestea sunt foarte usor de gasit si se potrivesc in orice camera. Pernele pot fi utilizate atat in bai cat si in bucatarii. Plasate pe scaunele sau pe canapeaua din camera de zi, acestea reusesc sa contribuie imaginii Zen. Ofera un sarm unic temei de amenajare prin perne realizate din matase.
Alte decoratiuni ce fac parte din repertoriul Zen sunt considerate pietricelele si obiectele din pluta. De asemenea, daca nu dispui de o fantana arteziana, poti avea in vedere expunerea unei imagini ce prezinta o fantana sau a unei privelisti marine.
Prin includerea unor paravane shoji, unor plante si piese de mobilier cu linii simple vei putea realiza o imagine profesionista. Inainte sa mergi la cumparaturi este indicat sa te hotarasti asupra stilului si tipurilor de accesorii de care ai nevoie, pentru a evita achizitionarea unor obiecte ce nu se vor potrivi. Dimensiunile conteaza, asadar analizeaza incaperea si ia decizii cu privire la dimensiunile tablourilor si accesoriilor. Astfel poti fi sigur ca vei avea accesorii ce se potrivesc foarte bine cu stilul de amenajare ales.
Un lucru de care nu trebuie sa uiti este faptul ca Zen promoveaza minimalismul si implica un numar minim de obiecte. Din acest motiv, evita o amenajare ce atrage atentia, limitandu-te la putinele elemente ce ofera seninatate in mediul ambient.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.