Setari Cookie-uri

Decoreaza cu fotografii

Fotografiile de pe pereti reprezinta o piesa centrala pentru locul rezervat conversatiei.

Camera de zi este centrul locuintei, aceasta fiind spatiul in care familia se intruneste cu scopul de a petrece clipe memorabile impreuna. De-a lungul anilor, familia ta a strans cu siguranta numeroase fotografii, iar majoritatea dintre acestea sunt depozitate in cutii sau in albume. Ce poti sa faci pentru a profita cat mai mult de istoria fotografica a familiei tale si pentru a expune momentele de maxima importanta intr-un mod ingenios?
Lasa imaginile sa vorbeasca
Este adevarat ca fiecare imagine are o poveste in spatele ei. Metoda cea mai usoara de a permite fotografiilor sa-si spuna povestea este gruparea si suspendarea acestora pe pereti. Desigur, este nevoie de planificare si stil pentru ca "colajul" tau sa aiba functia dorita.
Organizeaza fotografiile in ordine cronologica si indata ce ai terminat acest prim pas este indicat sa le ordonezi in functie de ocazie sau eveniment. De exemplu: fotografii de la nunta, imagini cu primii pasi ai copilului sau fotografii din prima zi de scoala a acestuia. Astfel iti vei aduce aminte de toate lucrurile frumoase ce s-au intamplat in jurul evenimentului respectiv.
Odata ce ti-ai organizat fotografiile in functie de criteriile sus mentionate este timpul sa le grupezi in functie de dimensiune pentru a le putea inrama. Nu uita ca in situatia in care dispui de foarte multe fotografii poti sa grupezi un numar de dimensiuni reduse intr-o rama de dimensiuni mari, iar acele fotografii sa prezinte o anumita perioada din viata.
Dupa aceasta etapa urmeaza achizitionarea ramelor pentru fotografii. Alterneaza ramele de metal cu cele de lemn sau cu unele realizate in totalitate din sticla. O metoda foarte fumoasa de inramare este cea cu passepartout, acest tip oferind eleganta si rafinament. In magazinele de specialitate se gasesc o serie de modele foarte interesante de rame, acestea avand un rol foarte important in amenajarea locuintei, facand parte din decoratiunile ce desavarsesc orice design de interior. O alta metoda ingenioasa pentru dispunerea unui numar ridicat de fotografii este un paravan cu rame foto incluse.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.