Setari Cookie-uri

Cum alegem covorul potrivit?

Atunci cand alegi un covor pentru locuinta ta trebuie sa ai in vedere diferite criterii.

Olefin
Covoarele Olefin sunt o alternativa ieftina si sunt folosite destul de des pentru acoperirea pardoselii atat din spatiul interior cat si din cel exterior. Una dintre deficientele acestui tip de covor este faptul ca se poate deteriora foarte usor.
Alegerea culorii potrivite
Un alt aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere este culoarea si imprimeul covorului. Covoarele de culori deschise ajuta la crearea iluziei unui spatiu marit, transformand incaperea intr-una mai incapatoare, insa pe acestea se va observa mult mai usor murdaria. Daca ai animale de companie sau copii mici, tonurile inchise sunt cele mai recomandate pentru covoarele din locuinta ta deoarece murdaria nu se va observa foarte usor. Exista o serie de modele interesante pentru covoarele inchise la culoare, fiind ideale pentru cei pasionati de stil.
Recomandari finale
Este indicat sa ai in vedere toate variantele mai sus mentionate atunci cand alegi un covor nou pentru locuinta ta. Deciziile trebuie sa le iei in functie de modul tau de viata, insa nu trebuie sa uiti de felul in care acesta se va comporta in timp. Vei putea economisi bani daca alegi un model de covor durabil decat unul ce necesita inlocuiri frecvente.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.