Setari Cookie-uri

Stilul romantic

Indiferent daca iti reamenajezi intreaga locuinta sau doar vrei sa adaugi unele accente cu stil, iti doresti ca toate elementele sa se potriveasca. Stiluri precum retro sau romantic, modern sau traditional, pot sa constituie surse de inspiratie pentru tine.

Lampile dintr-o incapere amenajata in stil romantic se prezinta in forme traditionale, cu socluri de portelan pictat sau de metal creand efecte deosebit de decorative. Candelabrele in forme complexe ajuta la completarea imaginii oferite de sufragerii sau holuri de intrare.
Obiectele decorative
Camerele romantice nu sunt desavarsite decat prin intermediul detaliilor florale, covoarelor tesute si pernelor brodate. Accentele decorative imita detaliile de cartuse regasite in cadrul mobilierului, fiind prezente si in decorul peretilor.
Orice stil ai alege pentru amenajarea locuintei tale, de la Romantic la Retro, asigura-te ca vei vei face simtita prezenta preferintelor tale. Orice obiecte, de la piese decorative modernizate, la "comorile" gasite in podul casei bunicii, pot transforma o idee preluata dintr-un catalog intr-un adapost personal.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.