Setari Cookie-uri

Cateva idei pentru baie

Exista o serie de metode simple prin care poti oferi baii tale o imagine speciala si plina de viata. Elementele necesare in reamenajarea unei bai, precum vopseaua, tapetul, prosoapele si accesoriile, sunt relativ ieftine si pot fi schimbate cu usurinta.

Exista o serie de metode simple prin care poti oferi baii tale o imagine speciala si plina de viata. De exemplu, prin simpla inlocuire a prosoapelor cu unele de culori diferite, poti sa transformi complet imaginea pe care ti-o ofera acest spatiu.
O serie de elemente necesare amenajarii unei bai, precum vopseaua, tapetul, prosoapele si accesoriile, sunt relativ ieftine si pot fi schimbate cu usurinta. Vei constata ca atunci cand vine vorba de amenajarea spatiului baii, poti avea ocazia de a-ti lasa imaginatia sa se manifeste in liber.
Mai ales daca baia ta este alba, atunci cand alegi prosoapele de baie, prosoapele pentru maini, manusile de baie, si covorasele, trebuie sa fii atent la cat de multe culori prezinta acestea. Vei observa cat de usor poti sa modifici impresia lasata de baia ta atunci cand inlocuiesti toate aceste elemente.
Poti sa iei in considerare o tema cromatica de alb-albastru, prin care totul se va potrivi, incepand cu prosoapele pufoase pana la covorase. O alta varianta ar fi sa decorezi cu o paleta de tonuri pastelate omogene si adaugand un covoras ce prezinta o combinatie intre aceleasi culori.
Achizitioneaza o multime de prosoape pentru maini si schimba-le in functie de capriciile tale. Intr-una din saptamani, acestea pot fi in culorile verde menta si alb, iar intr-o alta saptamana, pot prezenta carouri de alb si roz. O alta idee ar fi sa depozitezi multe prosoape impaturite, de diferite texturi si culori, pe un scaun sau un raft amplasat intr-un colt al baii.
Daca iti plac tonurile pastelate pe timp de vara, iarna vei putea sa alegi tonuri subtile de galben sau verde. Daca toate culorile pe care le alegi prezinta aceeasi intensitate cromatica, acestea se vor potrivi foarte bine. Asa cum curcubeul armonizeaza diferite culori, poti sa procedezi si tu la fel. Elementul cheie este intotdeauna claritatea tonului. Nu combina niciodata culori neutre nepretentioase cu unele stralucitoare. Ochiul va respinge automat culoarea lipsita de stralucire in favoarea celei vii.
O alta metoda ieftina si foarte eficienta de a adauga culoare in spatiul baii tale este includerea unor flori, ce se considera ca ofera o nota de lux si un sentiment de bucurie. Flori frumoase precum frezia, liliacul si trandafirii, pe langa culorile vii, vor introduce mirosuri delicate ce vor oferi stari de relaxare si prospetime in cadrul baii tale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.