10 idei pentru o reamenajare ieftina

Daca doresti sa iti reamenajezi o incapere de a carei imagine te-ai saturat, insa nu vrei sa investeti o suma considerabila, urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa realizezi acest lucru.

Accesorii pentru baie
Prin inlocuirea accesoriilor vechi din baie cu unele noi, moderne si cu finisaje decorative, poti sa schimbi intr-un mod surprinzator aspectul baii tale.
Amenajeaza in functie de decorul existent
Daca nu ai posibilitatea de a inlocui vechiul mobilier poti sa improspatezi imaginea locuintei tale prin intermediul unor accesorii ce nu presupun costuri ridicate, precum perne decorative, rame pentru fotografii, vaze pentru flori sau lampi de podea. Daca nu vrei sa scapi de vechile accesorii, dar cauti o schimbare, depoziteaza accesoriile pe care le ai deja si inlocuieste-le temporar, deoarece nu se stie cand vor fi din nou in tendinte.
Nu cumpara tot ceea ce iti place
Doar pentru ca unele obiecte sunt ieftine, nu inseamna ca trebuie sa le si achizitionezi. Daca nu se potrivesc in spatiul locuintei tale, nu vei mai fi multumit de ele. Singurul lucru pe care il vei realiza, va fi sa strangi cat mai multe piese nefolositoare, pe care nu vei avea unde sa le amplasezi. Concentreaza-te asupra lucrurilor pe care le-ai planuit de la bun inceput.

Un articol de Reka Rozsnyai
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri