Setari Cookie-uri

Reguli pentru un ambient reusit in casa

Un ambient reusit in casa inseamna un decor care sa caracterizeze personalitatea, aspiratiile si stilul de viata al proprietarilor in cauza. Un interior care sa te faca sa te simti “acasa” trebuie sa imbrace o imagine calduroasa si optimista, care sa ofere energie si relaxare familiei care se bucura de el.

- Nu trebuie sa cumperi nici o piesa doar pentru ca iti place designul ei, trebuie sa achizitionezi doar ceea ce se potriveste decorului ales de tine. Daca alegi piese tapitate, opteaza la acelasi material pentru toate, inclusiv pentru draperiile ferestrelor. Si modelul prezentat este important: tema intalnita pe tapiteria canapelei trebuie sa se regaseasca si la covorul din incinta si la tablourile sau accesoriile decorative. Din acest motiv, este indicat sa optezi pentru piese cu design simplu care sa se evidentieze prin nuante nu prin model.
- Intr-o locuinta cu incaperi modeste (apartamente sau garsoniere) sunt indicate piesele si accesoriile cu design aerisit si cu dimensiuni potrivite. Nu trebuie sa creati o imagine incarcata de mobilier scump. Sunt suficiente cateva piese de calitate care sa-ti ofere confortul necesar tie si familiei tale. Locuintele mari permit mai multe tipuri de mobilier si mai multe combinatii cromatice insa, exista posibilitatea ca, din dorinta de a “imbraca” incaperile cat mai frumos, sa adunam foarte multe obiecte nepotrivite. Din acest motiv trebuie sa tineti cont de regulile mentionate mai sus.
Atunci cand doresti sa-ti decorezi interiorul casei trebuie sa ti cont in primul rand de ceea ce te caracterizeaza pe tine si pe familia ta. Daca iti vei decora interiorul dupa aceste criteria si daca vei tine cont si de regulile prezentate de noi, sigur vei avea succes in procesul de reamenajare al casei!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.