Setari Cookie-uri

10 modele de amenajari pentru confortul tau

Majoritatea ne dorim locuinte confortabile si reconfortante. Mai mult decat atat, odata cu venirea anotimpului rece, simtim nevoia unui interior calduros si primitor. Cum putem obtine un astfel de ambient? Speram ca imaginile prezentate in acest articol sa va asigure sursele de inspiratie necesare.

Varianta 10

Tapetul isi face din ce in ce mai simtita prezenta in cadrul amenajarilor interioare. Diversitatea modelelor transforma acest element intr-o alegere reusita, mai ales in cazul dormitorului. Variantele in tonuri calde ce prezinta motive florale complicate ofera rafinament oricarui interior.
Dormitorul prezentat in imaginea alaturata este un exemplu pentru unitatea de stil, daca luam in considerare motivele decorative folosite in cadrul tapetului, lenjeriei de pat si pernelor decorative.
Nu uita, ca orice amenajare trebuie sa porneasca de la preferintele tale. Daca visezi la un spatiu confortabil si relaxant inspira-te din imaginile prezentate, acordand mare atentie sentimentelor si dorintelor tale.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.