Setari Cookie-uri

De cat mobilier avem nevoie in casa?

Este foarte bine cunoscut faptul ca, indiferent de dimensiunile locuintelor noastre, cumparam ceea ce ne place si mult mai mult decat avem nevoie!

Este foarte bine cunoscut faptul ca, indiferent de dimensiunile locuintelor noastre, cumparam ceea ce ne place si mult mai mult decat avem nevoie! Indiferent ca este vorba de produse alementare, piese de mobilier, obiecte vestimentare sau accesorii, atunci cand sosim acasa de la cumparaturi observam ca incaperea pe care doream sa o schimbam in bine prezinta o imagine inghesuita si inestetica. Pentru a nu incarca inutil camerele trebuie sa stim foarte clar de cat mobiliem avem nevoie in casa!
Indiferent ca locuim intr-un apartament de bloc, intr-o garsoniera sau intr-o casa spatioasa piesele de mobilier nu trebuie sa incarce, ele trebuie sa ofere caldura, sa fie pozitionate estetic, sa surprinda prin design si nuante si sa impresioneze. Pentru a ne bucura de acest efect pozitiv trebuie doar sa achizitionam/pastram doar ceea ce ne foloseste si se incadreaza in tiparele amintite mai sus.
In living
Livingul este zona centrala a casei, aici ne primim oaspetii si tot aici ne uitam la tv sau discutam. Fiind o incapere destinata mai multor functionalitati si reprezentand un loc foarte populat, spatiul trebuie amenajat cat mai confortabil. Piesa centrala, cea care atrage atentia si ofera personalitate, este canapeaua. Aceasta nu trebuie sa lipseasca dintr-un living. Alegerea acestei piese se face in functie de spatiul dumneavoastra. In cazul in care livingul este generos puteti opta pentru o piesa cu marimea dorita. Important este sa faca fata unei reuniuni de familie sau unei petreceri spontane. Daca modelul nu este suficient de generos, puteti completa locurile de sedere cu fotolii sau puff-uri asortate si comode. In cazul apartamentelor de bloc sau a garsonierelor, spatiul de zi este mai mic si serveste si ca dormitor. Indicate sunt canapelele de trei locuri extensibile. Desi coltarele ofera un confort mai mare, in cazul de fata acestea vor incarca atmosfera asa ca este recomandat sa supliniti zona de zi din apartament/garsoniera cu fotolii aerisite sau chaise-longue-uri moderne, care se pot strange atunci cand nu sunt necesare. Alaturi de canapea, fatolii si puff-ri (in functie de spatiu si optiunea voastra) in living avem nevoie si de cateva corpuri de mobilier pe care sa putem amplasa un tv. Piesele ideale pentru living sunt cele aerisite si suspendate. Putem folosi chiar si polite aleatorii pentru cateva volume de carti sau pentru decoratiuni. Tot aici trebuie sa existe o masuta, daca spatiul va permite puteti opta pentru una cu dimensiuni generoase, daca nu, alegeti ceva mai mic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.