Setari Cookie-uri

Decorati-va casa in functie de necesitati si dorinte!

Trebuie sa recunoastem ca, la ora actuala, este putin cam devreme sa ne apucam de renovari sau de redecorari. Abia au trecut Sarbatorile si facem eforturi mari sa ne obisnuim cu zapada de afara, cu gerul si cu programul serviciului!

Trebuie sa recunoastem ca, la ora actuala, este putin cam devreme sa ne apucam de renovari sau de redecorari. Abia au trecut Sarbatorile si facem eforturi mari sa ne obisnuim cu zapada de afara, cu gerul si cu programul serviciului!
De obicei startul lucrarilor interioare sau exterioare se da in luna martie-aprilie deoarece se mai incalzeste vremea, ziua este mai lunga etc. Insa, pana atunci, ne putem documenta serios atat in privinta stilurilor de design interior cat si in privinta noilor tehnologii de constructie, decorare etc.
Ne intrebam cu totii "ce se poarta anul acesta?". Are importanta ce se poarta anul acesta? Sau conteaza ceea ce ne place si ne face pe noi sa ne simtim confortabil in propriile case? Pentru persoanele care se bucura de un buget nelimitat conteaza "ce se poarta anul acesta" iar pentru cei care nu isi permit sa redecoreze in fiecare an conteaza "ceea ce ne face sa ne simtim bine si confortabil, ceea ce este util si functional pentru noi".
Sa decoram in tendinte!
Pentru cei care doresc sa-si redecoreze locuintele pentru a fi in ton cu noile aparitii in designul interior, pasii sunt simpli. Deoarece a trecut perioada concediilor, mergeti si vizitati showroom-urile de mobila si decoratiuni. Cu siguranta au aparut deja, sau sunt pe cale sa apara, modele noi de corpuri de mobilier, in diferite stiluri, in nuante indraznete, cu accesorii potrivite fiecarui tip de amenajare.
In legatura de aceasta tema, va vom tine la curent si noi, pe parcursul intregului an, prezentand chiar si sfatul unor specilisti in domeniu. Iar cand sunteti hotarati asupra unui stil anume puteti cauta un designer care sa dea contur ideilor si dorintelor dumneavoastra, care sa va materializeze visurile.
Sa decoram pentru mai mult timp!
In cazul in care discutam despre cealalta varianta, trebuie sa avem in vedere necesitatile si confortul de care avem nevoie deoarece nu stim cand vom mai avea posibilitatea sa realizam acest lucru. Pentru ca si eu am ales aceasta optiune (sa decorez/renovez pentru mai mult timp) si am inceput procesul de anul trecut, va voi spune, din proprie experienta, cu ce am inceput, ce pasi am urmat si caror etape le-am acordat cea mai mare atentie. In primul rand, daca nu ati facut acest lucru inca, trebuie sa va izolati locuinta. Nici nu va imaginati cat de mult conteaza sa aveti casa izolata. In al doilea rand, faceti un efort si schimbati usile si ferestrele casei. Daca tot sunteti hotarati sa incepeti santierul nu trebuie sa va zgarciti sau sa faceti economii. Alegeti ferestre cu geamuri termoizolante. Chiar daca vorbim despre un apartament de bloc sau despre o casa nu este placut sa ne dam seama, dupa cateva luni de la finalizarea lucrarilor, ca trebuia sa schimbam si chiuveta sau cada din baie. Asa ca, inainte de a trece la finisari si la achizitionarea mobilei, schimbati instalatia casei si obiectele sanitare (in cazul in care doriti si este necesar acest lucru). Abia dupa "curatarea" locuintei de elementele si obiectele vechi si uzate putem trece la finisarea, decorarea si alegerea noilor pieselor de mobilier.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.