Setari Cookie-uri

Idei de cadouri in spiritul Craciunului!

La farmecul Craciunului contribuie, in mod egal cu decoratiunile specifice, si cadourile pe care le primim de la cei dragi si pe care le oferim celor dragi! Cum alegem cele mai potrivite cadouri pentru familie si cunoascuti?

La farmecul Craciunului contribuie, in mod egal cu decoratiunile specifice, si cadourile pe care le primim de la cei dragi si pe care le oferim celor dragi! Cum alegem cele mai potrivite cadouri pentru familie si cunoscuti?
Stim cu totii ca cei mai nerabdatori si cei mai curiosi sunt copiii nostri. Cred ca ne-am obisnuit si cu ideea ca pentru ei Craciunul inseamna Mos Craciun. Pentru a afla ce daruri isi doresc sfatuiti-i sa-i scrie Mosului! Sigur veti avea de unde sa alegeti. Pe langa jucaria preferata si obisnuitele dulciuri puteti opta si pentru jocuri creative, carti de colorat sau de citit (in functie de varsta copilului dumneavoastra). Veti reusi in acest mod sa le stimulati imaginatia. In cazul in care doriti sa profitati de ocazie si sa cumparati ceva pentru camera lor incercati sa alegeti o veioza sau o lampa de camera. Un design si un model potrivit va contribui atat la imaginea camerei cat si la bucuria copilului. Tot la mare cautare sunt si obiectele vestimentare: manusi si fular, pijamale si lista continua in functie de nevoile celui mic.
Barbatii ar aprecia foarte mult cateva accesorii pentru masina, un nou suport pentru CD-uri, sau un desfacator pentru vin (ca tot vin sarbatorile!). Pe langa acest cadou-simbol ii puteti achizitiona ceva de care chiar are nevoie: haine, un set de baie etc. Ramana sa aflati cat mai repede!
Daca pentru copii si barbati este putin mai greu... la femei ce sa mai spunem? Un cadou-simbol reusit pentru o femeie poate fi o lumanare parfumata sau parfumul preferat. De asemenea o cutie pentru bijurerii, bineinteles ca nu goala, va va bucura foarte mult sotia sau prietena. In privinta obiectelor vestimentare ... daca nu stiti sigur ce isi doresc mai bine renuntati ... la femei totul trebuie sa se asorteze!
De ce au nevoie parintiii nostri? Nu stiu cum sunt alte persoane cum procedeaza dar eu imi vad parintii foarte rar si, din acest motiv, prefer sa le fac cadouri substantiale in aceasta perioada. Halate de baie, un set de ceai sau de cafea, o patura sau o fata de masa ... in general lucruri de care stiu sigur ca au nevoie si pe care le folosesc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.