Setari Cookie-uri

"Imbraca-ti" casa in straie de sarbatoare!

Tot ceea ce trebuie sa facem in perioada Craciunului este sa incercam sa ne armonizam cu natura si cu spiritul sarbatorii Nasterii Domnului. Pentru a reusi acest lucru, este foarte important sa ne transformam spatiul in care locuim intr-un cadru care sa respecte sarbatorile amintite mai sus.

Un efect deosebit va fi creat in casele noastre de coronitele realizate din ramurele de brad, conuri si globuri. Locul specific pentru aceste aranjamente este usa de la intrarea in locuinta. Acestea pot fi amplasate totodata in oricare alt loc “vizibil” din casa. Alte decoratiuni binevenite pentru a da caminului o imagine de sarbatoare sunt ghirlandele, pe care le putem agata cat mai imaginativ pe pereti sau mobilier. Indicat este sa optati, in privinta ghirlandelor, la o singura culoare si un singur model.
Pentru a transforma cina din Ajun intr-un moment unic si plin de sarbatoare, de pe masa din dining, nu trebuie sa lipseasca aranjamentele florale cu aer festiv, sfesnicele cu lumanari, vesela si tacamuri fine.
Indiferent unde si cu cine veti petrece sarbatorile din acest an, important este sa va personalizati locuinta cu straie specifice sarbatorilor! Doar astfel veti simti bucuria si magia Craciunului!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.