Setari Cookie-uri

Camera copilului tau!

Pentru a se dezvolta sanatos copiii nostri au nevoie de un spatiu propriu, aerisit si personalizat. Asa ca, daca nu ati avut timp pana acuma sa decorati asa cum se cuvine camera lor, puteti adauga in cosul de cumparaturi si accesorii specifice lor.

Pentru a se dezvolta sanatos copiii nostri au nevoie de un spatiu propriu, aerisit si personalizat. Asa ca, daca nu ati avut timp pana acuma sa decorati asa cum se cuvine camera celor mici, puteti adauga in cosul de cumparaturi si accesorii specifice lor.
Camera pentru doi copii
Foarte multi dintre noi locuiesc la bloc. Acest lucru ne impiedica sa oferim ambilor copii camere separate. Cum putem asa dar sa amenajam o camera destul de mica pentru doua persoane jucause si curioase? Solutia numarul unu este aceea de a amplasa in incinta paturi suprapuse. Copiii dumneavoastra vor fi foarte incantati atat de noua imagine cat si de spatiul de joaca ramas liber. Alegeti un dulap inalt, cu rafturi de sus pana jos, in doua usi. Copiii vor beneficia de spatii egale de depozitare a hainelor. Un birou pentru doua locuri este de asemenea ideal.
Pentru jucarii achizitionati doua cosuri mari pe care le puteti amplasa de o parte si de alta a patului. Nu uitati de alte lucruri importante. Cei mici obisnuiesc sa coloreze foarte mult. Aceasta activitate le dezvolta creativitatea si le ofera bucurie. Lipiti pe perete o coala mare de hartie si tranformati-o in "locul pentru arta". Cand hartia este plina cu desene inlocuiti-o cu una noua. Atat ei cat si dumneavoastra veti fi foarte multumiti. Copiii vor putea colora "peretii" in voie iar dumneavoastra veti fi scutiti de a zugravi in fiecare luna.
Nu uitati sa va intrebati copiii ce culori prefera pentru zugravela peretilor, ce covoras le place cel mai mult si ce lenjerie pentru pat prefera. Este foarte important ca ei sa se simta atat proprietarii camerei respective. Chiar daca este posibil sa opteze pentru foarte multe culori ... ei au voie pentru ca sunt cei mai importanti membrii ai casei!
Camera pentru un copil
Este indicat ca de la o anumita varsta copiii sa beneficieze de propria lor camera. Inca din clasele primare, atat fetele cat si baietii, simt nevoia de spatiu si intimitate. O camera pentru un singur copil este simplu de amenajat. Trebuie doar sa discutati si sa aflati ce ii intereseaza si ce le place. Un pat pentru o persoana poate face loc in camera si unui fotoliu pentru diversi musafiri. Cartile si caietele vor fi mai multe, asa ca nu uitati sa cumparati si un dulap pentru biroul din incapere. Se vor inmulti si hainele, si cosmeticele si obiectele personale. Asa ca, pe langa dulapul pentru haine comandati si o comoda cu sertare. Aceasta va fi ideala pentru orice adolescent! Biroul trebuie sa fie mai mare, deoarece este posibil sa apara si un calculator in timp si nu are rost sa schimbati mobilierul. De asemenea, peretii pot fi amenajati cu tapet, o nuanta si un design modern va bucura copilul dumneavoastra indiferent de varsta pe care o are.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.