Setari Cookie-uri

WALL DECOR SYSTEM: Pentru locuinte mereu "in trend"

Decorarea peretilor este una dintre etapele esentiale in amenajarea si personalizarea locuintei. Nici o locuinta, indiferent de mobilierul pe care il prezinta sau de piesele decorative pe care "le afiseaza" nu este completa fara un decor al peretilor, care sa personalizeze spatiul interior.

Decorarea peretilor este una dintre etapele esentiale in amenajarea si personalizarea locuintei. Nici o locuinta, indiferent de mobilierul pe care il prezinta sau de piesele decorative pe care „le afiseaza” nu este completa fara un decor al peretilor, care sa personalizeze spatiul interior.
Interior Store vine cu o propunere inovatoare: Un nou sistem dedicat decorarii peretilor. Renuntand la „eternele” tablouri, si inlocuindu-le cu noul sistem „ Wall Decor System”, puteti obtine un design foarte modern si actual pentru locuinta.
Componentele sistemului Wall Decor System:
1. Panourile decorative.
Acestea reprezinta suprafata vizibila a sistemului. Panourile decorative sunt realizate din MDF de 4mm sau Dibond (un material compozit, cu doua fete realizate din aluminiu si miez de polietilena). Panourile decorative sunt lacuite pe margini, avand finisaje impecabile.
Panourile decorative sunt disponibile pe mai multe dimensiuni standard: 515 x 515 mm, 773 x 773 mm, 515 x 773 mm; sau la comanda pe dimensiuni speciale. Pe una dintre fetele panourilor este aplicat suportul decorativ dorit. Acesta poate fi un print digital (o fotografie , o poza), un material textil, tapet, oglinda, sau o culoare.
Pe partea din spate a panourilor sunt fixati magnetii Neodym.
2. Magnetii Neodym. Acestia reprezinta piesa de legatura dintre panourile decorative si ramele metalice - in care acestea sunt fixate. Magnetii Neodym sunt mici, foarte puternici si rezistenti. Cu ajutorul lor schimbarea panourilor decorative este foarte usor de realizat in orice moment.
3. Ramele metalice. Reprezinta baza constructiva a sistemului „ Wall Decor System”. Acestea sunt realizate din aluminiu foarte rezistent; avand dimensiunile standard: 515 x 515 mm, 773 x773mm sau 515 x 773 mm. Pe baza acestor dimensiuni standard pot fi realizate diverse combinatii precum: 515 x1032 mm , 1032 x 1032 mm, etc; sau pot fi decorati chiar pereti intregi.
Ramele metalice sunt fixate in perete cu ajutorul unor module flexibile din plastic. Montarea sistemului Wall Decor System este foarte usor de realizat. Prinderea in perete a ramelor metalice cu ajutorul modulelor de plastic speciale nu necesita nici un fel de efort.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.