Evolutia bucatariei!

In urma cu ceva vreme, bucataria reprezenta un spatiu intim, destinat femeii pentru a pregati mancarea! In zilele noastre, aceasta incinta s-a transformat intr-un adevarat spatiu de zi deoarece, multi dintre noi, preferam sa ne petrecem o mare parte din timp aici!

In urma cu ceva vreme, bucataria reprezenta un spatiu intim, destinat femeii pentru a pregati mancarea! In zilele noastre, aceasta incinta s-a transformat intr-un adevarat spatiu de zi deoarece, multi dintre noi, preferam sa ne petrecem o mare parte din timp aici!
Primul lucru care s-a modificat in aceasta incapere a fost mobilierul si aparatele electrocasnice. Modele diverse, cu rafturi, sertare sau simple polite prinse pe pereti, in culori variate si chiar din sticla au reusit sa redea treptat personalitate acestor incaperi. Si nu numai atat, pozitionate in moduri variate au creat reguli de amplasare, acestea avand drept scop valorificarea functionala a spatiului.
La ora actuala o bucatarie moderna trebuie neaparat si utilata corespunzator. A aparut cuptorul cu microunde, hote performante si roboti de bucatarie! Toate pentru femeile moderne care doresc sa gateasca cu placere si cu usurinta!
Iar cele mentioate mai sus nu sunt singurele schimbari pe care le-a suferit o bucatarie pe parcursul timpului. Placile ceramice, in plina exapansiune, ajuta la o curatare eficienta a acestui spatiu. In plus, marimile, formele si modelele numeroase au reusit, pe parcursul timpului, sa inveseleasca acest spatiu strict functional.
Tot mai multe persoane au realizat in bucatarie si un mic spatiu destinat conversatiei: fie un bar realizat modern, fie doua fotolii si o masuta amplasate intr-un colt. Toate aceste schimbari au pornit de la creativitatea si imaginatia proprietarilor.
Intalnim tot mai des modelul de bucatarie americana, deschisa catre living. Aceasta varianta s-a dezvoltat din dorinta de a beneficia de mai mult spatiu si de o unitate a interiorului. Toate aceste aspecte au fost si sunt conturate de obiecte decorative cu specific culinar, de ustensile elegante sau de servete cu motive moderne.
Daca vom privi in urma, vom observa cu siguranta si cauza acestor schimbari aparute in cadrul bucatariei. Femeia si ritmul de viata au dictat aceste modificari, acestea au stat la baza dorintei de confort sporit in bucatarie! Si trebuie sa recunoastem: in foarte multe locuinte bucataria reprezinta un al doilea living deoarece acolo se pregateste masa, acolo preferam sa servim cina si tot acolo ne adunam cu prietenii!
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri