Setari Cookie-uri

Dormitorul romantic in casa ta!

Dormitorul, spatiul personal, privat din orice locuinta, in care regasim cel mai adesea romantismul si iubirea ...

Dormitorul, spatiul personal, privat din orice locuinta, in care regasim cel mai adesea romantismul si iubirea ... Dormitorul romantic ... un dormitor aparte, in care fiecare spatiu este personalizat cu elemente unice. Un stil deosebit, in care se regasesc in perfecta armonie culorile, piesele de mobilier, obiectele decorative, tesaturile.
Dormitorul romantic ofera multiple variante in ceea ce priveste coloristica incaperii. Culorile neutre, pastelate - precum crem, roz pal,bej - ofera eleganta si o atmosfera calma si linistita incaperii. Folosirea acestor culori ofera o flexibilitate mare in ceea ce priveste obiectele decorative.
Culorile reci - precum bleu, verde, lavanda - ofera o senzatie de confort - avand din punct de vedere psihologic efect calmant, linistitor. Folosirea acestor culori este ideala mai ales in dormitoarele cu suprafete mici, avand un efect optic de marire a spatiului. Culorile calde - galben, piersica, roz pal - creeaza o ambianta odihnitoare, calmanta. Culorile calde folosite in dormitor trebuie sa fie luminoase; pentru a oferi o senzatie de confort. Finisajele dormitorului romantic au la baza materialele naturale. Este recomandata folosirea parchetului masiv sau triplu stratificat. Foarte intalnit in dormitorul romantic este tapetul. Patul, elementul principal de mobilier din dormitor, trebuie sa fie confortabil, functional, cu picioare inalte, si tablii brodate, realizate din fier forjat. Paturile din dormitorul romantic sunt “imbracate” cu garnituri de pat elegante, realizate din materiale naturale. Noptierele, folosite atat pentru functionalitatea lor, dar si pentru design-ul deosebit pe care il ofera incaperii; sunt realizate din lemn masiv sau MDF furniruit; avand finisaje antice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.