Setari Cookie-uri

Mobilierul transparent!

Mobilierul transparent este din ce in ce mai des intalnit in casele noastre. Acesta are atat un rol functional cat si estetic, adaptandu-se perfect oricarei cromatici si oricarui tip de amenajare!

Chiar si pentru sala de baie acest tip de mobilier este foarte cautat. Intr- o baie de dimensiuni mici acesta este chiar indicat deoarece confera o imagine aerisita si moderna. Puteti apela de asemenea si la o chiuveta din sticla. Aleasa intr-o nuanta vesela, acest obiect sanitar va reda viata si dinamism baii dumneavoastra.
Mobilierul din sticla este potrivit si in locul de servit masa. In magazinele cu produse pentru amenajari veti gasi o gama variata de mese si comode cu blat si etajere din sticla. Acestea sunt usor de intretinut si imprima un aspect extravagant si luminos, reusind sa atraga atentia oricarui invitat la masa!
Puteti realiza chiar un mic colt in living unde sa amplasati cateva etajere din sticla sau din plastic, in nuante diferite, pe care sa pozitionati cele mai dragi obiecte decorative. Acest mod de decorare va lasa cu siguranta imaginea vizuala sa curga fluid, fara sa incarce inevitabil atmosfera. In plus se pot crea diverse jocuri de culori si lumini!
In alegerea mobilierului transparent trebuie sa tineti cont si de cateva elemente. In primul rand este indicat sa amplasati aceste piese pe peretii opusi ferestrelor. In al doilea rand trebuie sa stiti ca nuantele deschise sunt utilizate in mod special in incintele de zi, ele specificand dinamism si vitalitate. Forma si designul pieselor trebuie sa va reprezinte modul de viata, doar astfel veti reusi sa obtineti starea cea mai buna pentru personalitatea dumneavoastra.
Puteti asa dar sa va personalizati incaperile cu ajutorul pieselor de mobilier transparent. Daca alegeti aceasta optiune veti beneficia si de numeroase tipuri de decoratiuni, in nuante diferite si marimi dif
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.