Setari Cookie-uri

Caldura pardoselilor din lemn

Parchetul clasic, din lemn masiv, reprezinta in casa fiecarui om o investitie foarte importanta. Acesta, pe langa aspectul calduros pe care il ofera incintelor, are si calitati fonice si termice. In plus, ales din materialul potrivit se poate asorta foarte bine atat cu restul pieselor de mobilier cat si cu zugraveala peretilor.

Trebuie sa tineti cont, inainte de a va achizitiona tipul si nuanta dorita, si de pisele de mobilier din camera respectiva. Daca beneficiati de mobila din lemn masiv in incaperi, este obligatoriu sa alegeti parchetul realizat din acelasi material intalnit la mobila. In cazul in care optati pentru mobilier din material textil, atunci nu este o problema, alegeti tipul preferat. Puteti realiza si contraste: mobilier imbracat intr-un material deschis si parchet din lemn de cires. Aceste lucruri le puteti stabili insa exact la fata locului, aducand cu dumneavoastra la cumparaturi o bucatica din tapiteria canapelelor.
Asa ca, daca sunteti hotarat sa va inlocuiti pardoseala la anul, luati in calcul si parchetul din lemn masiv! De acest finisaj se vor bucura si copii dumneavoastra!


Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.