Setari Cookie-uri

O baie sanatoasa!

Baia este o incapere strict functionala. Primul lucru la care ne gandim in momentul cand vrem sa ne amenajam o sala de baie este acela de a o personaliza dupa bunul nostru plac, de a o face cat mai confortabila si relaxanta. Pe langa toate aceste lucruri, ce tin de estetic si confort, trebuie sa tinem cont si de igiena din baie. Haideti sa vedem asadar ce inseamna o baie sanatoasa!

Cea mai potrivita tamplarie
Cu ceva timp in urma, pentru sala de baie, erau recomandate usile si ferestrele cu profiluri de aluminiu sau P.V.C. Acestea nu sunt afectate de umiditate deoarece sunt impermeabile. In plus, ele se pot vopsi in diverse nuante, reusind astfel sa constituie un tot unitar cu mobilierul, gresia si faianta aleasa. In ziua de astazi este recomandata si tamplaria din lemn deoarece exista numeroase lacuri si vopsele, relizate pe baza de lac, rezistente la umezeala. Cu alte cuvinte, puteti sa alegeti ceea ce va place mai mult din punct de vedere estetic.
Corpuri de iluminat in baie
Stim foarte bine ce probleme poate crea contactul dintre un bec incins si vaporii de apa din baie. Pentru a evita astfel de probleme este indicat sa folositi corpuri de iluminat tip spoturi. Pe langa siguranta, puteti beneficia si de o atmosfera moderna. Multitudinea de modele si culori de care se bucura aceste corpuri de iluminat va ofera posibilitatea de a alege cea mai buneavarianta.

Cu alte cuvinte, ca sa facem un mic rezumat, o sala de baie nu trebuie doar sa "arate bine" ci sa fie si sanatoasa. Iar acest lucru se poate realiza doar izoland corespunzator incinta, alegand o vopsea speciala, cea mai buna tamplarie si spori pentru iluminare!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.