Setari Cookie-uri

Cadouri de casă nouă!

Cadoul reprezinta un simbol pe care il oferi cuiva drag, in semn de recunostinta, admiratie sau felicitari. Indiferent de ce forme "imbraca" acesta (obiect decorativ sau produs strict functional) trebuie ales cu mare grija si dupa coordonate clare.

In cazul acesta veti opta usor pentru un obiect anume, fiind constient totodata ca ati facut o alegere ideala si potrivita cuplului.

Daca optati pentru obiecte decorative atunci va trebuie sa le alegeti astfel incat sa se armonizeze cu restul amenajarii atat din punct de vedere cromatic cat si din punct de vedere stilistic. Un set de pernute decorative, pentru canapeaua din living vor fi apreciate de viitoarele gazde.

Idei de cadouri pentru casa nouă potrivite pentru cuplu

Cu siguranta o casa noua necesita si un set de tacamuri elegante, sau un serviciu de cafea argintat ... asa, ca pentru ocazii deosebite! Un cantar de bucatarie sau un set elegant pentru baie sigur va lipsi din locuinta tinerilor proaspat casatoriti.

idei de cadouri pentru casă nouă Vezi mai multe sugestii aici

In ziua de astazi beneficiem si de o gama foarte larga de asternuturi pentru pat. Asa ca, nu mai stati pe ganduri, un set de asternuturi intr-o culoare romantica si pasionala sau cu mesaje de cuplu va va incanta sigur prietenii.

Citește și:

Alegerea unei veioze, asortata cu cromatica dormitorului sau cea a livingului, va fi un alt element de care mirii isi vor aminti cu mult drag.

AICI un TOP al celor mai variate magazine online cu idei de CADOURI!

Desi este mult mai usor sa oferiti "cadoul in bani", foarte multi proaspat casatoriti apreciaza mult mai mult un cadou potrivit. Iar daca acesta este ales cu mare dragoste si oferit de cel mai bun prieten va fi si mai important pentru ei.

Nu uitati sa trimiteti cadoul insotit de o carte de vizita semnata de cumparator. Un alt lucru important este acela de a il trimite inaintea mesei festive. Mirii vor putea astfel sa se bucure din timp de darul dumneavoastra!

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.