Setari Cookie-uri

Cadouri de casă nouă!

Cadoul reprezinta un simbol pe care il oferi cuiva drag, in semn de recunostinta, admiratie sau felicitari. Indiferent de ce forme "imbraca" acesta (obiect decorativ sau produs strict functional) trebuie ales cu mare grija si dupa coordonate clare.

Cadoul reprezinta un simbol pe care il oferi cuiva drag, in semn de recunostinta, admiratie sau felicitari. Indiferent de ce forme "imbraca" acesta (obiect decorativ sau produs strict functional) el trebuie ales cu mare grija si dupa coordonate clare.

In primul rand trebuie sa tineti cont cu ce ocazie oferiti cuiva cadoul. Nu este deloc complicat. Daca veti oferi acest simbol unui prieten drag, cu ocazia zilei de nastere sau de aniversare a numelui, va orientati in functie de personalitatea si necesitatile acestuia. Puteti apela la un obiect vestimentar, un parfum sau cateva cd-uri cu muzica preferata.

Cadouri de casă nouă pentru când doi prieteni se căsătoresc: cum se aleg

Insa ce ne facem cand cei mai buni prieteni se casatoresc? De aceasta data, cadoul trebuie sa se adreseze amandurora, sa fie ceva pentru casa noua. Inainte de a cumpara ceva anume este de preferat sa disutati cu mirii, sau cu parintii acestora, si sa ii intrebati ce si-ar dori, ce ar avea nevoie, sa incercati sa observati ce le lipseste in viitoarea casa.

Citește și:

Ar trebui sa fiti constienti de faptul ca la astfel de ocazii, serviciile de masa sau cafea, seturile de pat si obiectele decorative vor fi la ordinea zilei. Doar nu vreti sa oferiti celor mai buni prieteni acelasi cadou precum cel al altor trei - patru persoane? In ultimul timp, in Romania, a aparut obiceiul "listei de mariaj". Adica, mirii intocmesc aceasta lista (care cuprinde necesitatile si preferintele lor) si o amplaseaza la unul dintre magazinele lor preferate.

cadouri de casă nouă: servicii de masă și alte decorațiuni de lux Vezi mai multe tipuri de cadouri de casă nouă

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.