Setari Cookie-uri

Amenajarea baii: sugestii de placi ceramice

Exista atatea tipuri de placi ceramice pe piata, insa pe care sa le alegi? Condo trece in revista cateva dintre cele mai populare colectii de gresie si faianta pentru baie.

Exista atatea tipuri de placi ceramice pe piata, insa pe care sa le alegi? Condo trece in revista cateva dintre cele mai populare colectii de gresie si faianta pentru baie.
Bubble
Indrazneata si creand un mediu puternic, colectia de placi ceramice Bubble de la Cesarom te invita parca sa te joaci cu culorile. In nuante calde de bej, portocaliu, albastru sau maro, stilul propus este unul elegant, contemporan, completat de un brau modern, in culori pastelate. Va recomandam, pentru a mentine atmosfera stilata, mobilierul din sticla sablata, inox, sau lemn inchis la culoare.
Faianta 20x30, 31 lei/mp. Gresie 33x33, 31 lei/mp. Brau 6x20, 6 lei/buc.

Madrigal

Faianta portenalata rectificata Madrigal de la SSAB ce imita marmura. Design minimalist potrivit pentru o sala de baie cu mobilier si accesorii in linii simple, drepte.

Dimensiuni: 30 x 59 cm
Pret: 99 lei/ mp


Velvet

Anul acesta sunt in trend nuantele aprinse de rosu si negru, pe care placile Velvet de la Cesarom le completeaza cu un model fin si cu o placa alba, de acelasi desen deosebit. Mobilierul adecvat este cel cu design modern, dominat materiale precum sticla si cromul. Rezultatul este elegant si pretentios, in acelasi timp la moda si mereu actual.

Faianta 20x30, 31-35 lei/mp (in functie de culoare). Gresie 33x33, 31-35 lei/mp (in functie de culoare). Brau 5x20, 7-8.75 lei/buc. Brau 5x30, 10-12.25 lei/buc.

Travertino Marfil
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.