Setari Cookie-uri

Alegerea mobilierului

Sfaturi utile de urmat inainte de a achizitiona noi piese de mobilier.

4. Testeaza

Nu cumpara un scaun, o canapea, un pat fara a le testa. Daca mobilierul respectiv este realizat la comanda si nu il poti testa sau daca il cumperi de pe internet, viziteaza alte magazine pentru a testa produse similare.

5. Nu fi impulsiv!

Uneori magazinele ofera reduceri atractive, motiv pentru care poti fi tentat sa cumperi o piesa de mobilier de care nu ai nevoie. Alegerea mobilierului este o decizie pe termen lung, asa ca acorda-ti suficient timp.

6. Nu lua multe persoane cu tine la magazine


Este indeajuns sa fii insotit de o singura persoana pentru a lua o decizie buna. Este posibil ca numarul mai mare de prieteni sau rude care vor sa iti vina in ajutor sa te faca sa te decizi mult mai greu sau sa alegi ceva ce nu iti place cu adevarat.

7. Cere ajutor

Personalul din showroom-uri iti poate oferi sfaturi utile sau iti poate recomanda mobilierul potrivit. Sunt acolo pentru a te ajuta si este recomandabil sa le ceri opinia. Ar fi de preferat, totusi, sa incerci sa vizitezi magazine in timpul saptamanii, cand este mai putin aglomerat, iar personalul se poate concentra asupra nevoilor tale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.