Setari Cookie-uri

Cel mai des intalnite greseli in amenajarea de interior

Condo v-a oferit, in articolele precendente, sfaturi si idei utile pentru designul casei si biroului dumneavoastra, de la cum sa amenajati dormitorul sau bucataria, la idei pentru camera copiilor sau plante de interior.

Condo v-a oferit, in articolele precendente, sfaturi si idei utile pentru designul casei si biroului dumneavoastra, de la cum sa amenajati dormitorul, living-ul sau bucataria, la idei pentru camera copiilor sau plante de interior. Este timpul, insa, sa pomenim si ce nu trebuie facut intr-un interior care se respecta - cateva dintre cele mai des intalnite greseli, usor de evitat daca urmati cateva principii simple.


Nu mergeti pe ghicit: intotdeauna comparati , masurati si analizati toate variantele inainte de a cumpara ceva pentru casa dumneavoastra. Aduceti acasa mostre de material sau de culoare pe care sa le comparati cu ce exista deja in camera respectiva, studiati cu atentie cataloagele firmelor de mobila, incercand sa gasiti cea mai buna optiune pentru interioarele dumneavoastra, masurati spatiul disponibil, luand in calcul si spatiul necesar acceselor si unei bune circulatii (nu vreti sa va treziti ca nu mai aveti loc pe usa din cauza noii si frumoasei canapele pe care tocmai v-ati cumparat-o).


Nu folositi o singura nuanta de culoare - este plictisitor si monoton, mai ales pentru culoarea principala. In loc de asta, puteti folosi pana la trei nuante diferite (dar suficient de apropiate intre ele), de pilda una pentru pereti, alta mai inchisa pentru covor si un ton intermediar pentru cuvertura canapelei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.