Setari Cookie-uri

Sapte idei pentru a face o camera mica sa para mai mare

"E prea mic!"."E inghesuit!"."Vreau ceva mai spatios!".

2. Simplificati - pastrati un stil clasic, minimal, elegant in ce priveste decoratiile si mobilierul. Prea multe briz-brizuri si prea multe lucruri care se intampla in acelasi timp pot face o incapere sa para inghesuita. Folositi linii simple si designuri clasice.

3.Ordine
- o camera dezordonata, in care sunt risipite o multime de obiecte inutile, va parea mai mica decat este in realitate. Pastrati la minim cantitatea de obiecte inutile, si organizati-le cat mai bine pe cele de care aveti cu adevarat nevoie.

4.Deschideri - creati impresia de spatiu oferind vederi generoase spre exerior (ferestre larg deschise, cu vederi spre o priveliste frumoasa), sau spre alte camere, mai incapatoare. Puteti chiar uni o camera mica cu una mare, demoland (daca este posibil) peretele dintre ele si separandu-le, atunci cand este cazul, cu paravane culisante.

5.Unitate - evitati fragmentarea spatiului in mai multe sectiuni separate prin utilizarea de covoare diferite, sau portiuni de podea libera alternand cu portiuni acoperite de covor. Folositi acelasi tratament al podelei in toata camera, si chiar in toata casa/apartamentul, pentru a unifica spatiul si a-l face sa para mai extins.

6.Mobila - folositi mobila de dimensiuni adecvate pentru incapere - un pat sau o canapea prea mari vor inghiti spatiul si vor domina cadrul. Incercati in schimb mobile mai mici, lasand, pe cat posibil, centrul camerei liber.

7.Oglinzi - daca nimic altceva nu functioneaza, puteti recurge la acest truc vechi de cand lumea: o oglinda de dimensiuni generoase va crea impresia de spatiu si de largime.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.