Setari Cookie-uri

Intre traditional si modern

Tendintele anului 2007 in materie de design interior sunt bazate pe noua miscare "trad-modern", altfel cunoscuta drept "new-stalgia" sau "the new old"

Tendintele anului 2007 in materie de design interior sunt bazate pe noua miscare "trad-modern", altfel cunoscuta drept "new-stalgia" sau "the new old" - o imbinare de elemente retro, preluate din diferite stiluri istorice (de la baroc, trecand prin art deco, la modernism stil anii '50), cu materiale si tehnici moderne, si utilizari adaptate necesitatilor noului mileniu. Obiectele si designurile de epoca sunt tratate in materiale contemporane precum Perspex, Corian, materiale reflexive sau lacuite, dandu-li-se un aspect "glam", acum foarte in voga.

Tapetele sunt in continuare trendy, insa trebuie folosite pe un singur perete, spun designerii. Pot fi combinate mai multe texturi si materiale diferite, intr-o abordare de tip "patchwork", insa trebuie avut grija sa existe un element comun, care sa asigure coerenta ansamblului (o culoare, o forma, un material etc).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.