Setari Cookie-uri

Decorarea spatiilor mici

Cateva idei de amenajare pentru spatiile de locuit mai mici.

10. Adaugati mici detalii: (de ex. perne pufoase decorate manual). Decorati spatiul cat mai "prietenos", cat mai intim, astfel incat accentul sa fie mutat de la marimea camerei la stilul sau special.

11. Daca aveti mai mult timp la dispozitie, puteti sa scoateti toata mobila din camera si apoi sa o rearanjati. In caz ca nu vreti sa faceti modificari majore, eliberati camera de accesorii. Scoateti pernele, perdelele, decoratiunile si apoi reasezati-le. De cele mai multe ori, achizitionam pe rand decoratiunile si accesoriile ulterioare, motiv pentru care fiecare nou detaliu trebuie aranjat in functie de modul cum sunt aranjate celelalte piese. Eliberand spatiul, veti putea gandi in perspectiva, economisind spatiu.

12. Achizitionati mobilier multifunctional. De exemplu, masuta pentru televizor ar trebui sa gazduiasca si revistele sau ziarele dumneavoastra.

13. Materialele prezente in incapere ar trebui sa fie cat mai usoare, sa dea senzatia de fluiditate.

O ultima recomandare: nu dimensiunile incaperii conteaza, ci stilul pe care il alegeti pentru decorarea ei. Amprenta personala, accesoriile hand made transforma orice incapere intr-una primitoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.