Setari Cookie-uri

Luxul de sub picioarele tale

Resedinta cat mai spatioasa, arhitectura a carei principala functie pare a fi mai degraba atragerea atentiei decat cea a functionalitatii si elementele de mobilier realizate din materiale rare si apartinand unor designi celebrii reprezinta cateva din manifestarile luxului. Ce se intampla insa cu suprafata pe care pasim?

Preturile pe metru patrat ating 30 de euro pentru un parchet de o calitate superioara, in timp ce majoritatea tipurilor de parchet comercializate se invart in jurul sumei de 10 euro. Cu toate acestea, piata locala a atras si alti producatori internationali, printre care compania britanica Natural Wood Floor.

Compania si-a inceput activitatea pe piata britanica in urma cu 15 ani si este prezenta pe piata locala de cinci ani prin fabrica Aviva din Sighetu Marmatiei. Parchetul produs de Natural Wood Floor este oferit intr-o gama variata de esente, de la fag, cires, frasin si stejar la tek, merbau si panga-panga. Reprezentantii celor doi producatori in Romania nu au dat curs solicitarii Wall-Street de a oferi informatii privind activitatile lor pe piata locala.


Un articol de Catalin Stefancu

Articol sustinut de

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.