Toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru plantarea trandafirilor. Lunile octombrie si noiembrie, cand trandafirii sunt in repaus vegetativ, sunt cele mai bune pentru plantarea acestor flori minunate daca va doriti sa aveti o gradina, curte sau alte spatii decorate cu trandafiri.

Stiati ca toamna este Trandafiri anotimpul cel mai potrivit pentru plantarea trandafirilor? Lunile octombrie si noiembrie, cand trandafirii sunt in repaus vegetativ, sunt cele mai bune pentru plantarea acestor flori minunate daca va doriti sa aveti o gradina, curte sau alte spatii decorate cu trandafiri.

Un alt element de stiut: taiati florile care s-au trecut. O floare ofilita are dezvoltat si un fruct care nu permite dezvoltarea altor patru boboci. Da, puteti sa nu aveti parte de patru flori frumoase si parfumate pentru ca o floare trecuta este lasata netaiata.

Cum faci sa isi revina niste butasi de trandafiri de plantat primiti deshidratati? Simplu: trandafirul deshidratat se ingroapa orizontal intr-un sant, timp de o saptamana. In tot acest interval de timp, planta trebuie udata zilnic pentru a se asigura hidratarea intregii plante.

Stiati ca se pune ingrasamant doar primavara si in niciun caz toamna?

Acestea sunt cateva sfaturi pe care oricine care planteaza trandafiri ar trebui sa le stie. Mai gasiti cateva informatii importante si in cadrul rubricii Sfaturi gradinarit.

FamousRoses.eu este un magazin online, dedicat trandafirilor. Aici veti descoperi cei mai cunoscuti trandafiri de gradina din lume. Site-ul ofera tuturor celor interesati din Romania si Europa o gama completa de butasi de trandafiri.



  • Maria Crisan

    Alina Eremia te invită la Dans

  • Kudika

    Cum să ai grijă de părul tău

  • Kudika

    Cum să ai grijă de mașina ta în 4 pași simpli

  • Kudika

    Cum să ai un look impecabil fără efort: sfaturi utile

  • Kudika

    Cum să ai grijă de tine. Sfaturi utile pentru iubirea de sine

  • Kudika

    Ce produse sa cumperi la reduceri